Hatóanyagok

Webshopunkból több mint, 70 különböző mezoterápiás ampulla közül
válogathatnak  kozmetikusok és az orvosok egyaránt.

A keverhető hatóanyagoknak köszönhetően Ön is össze tudja állítani a vendég igényének és problémájának megfelelő hatóanyag kombinációkat. Ezenkívül koktéljaink hatóanyag-kombinációja célzottan egy bizonyos kozmetikai problémára nyújt megoldást. Többek között: hidratálás, ránctalanítás, túlzott faggyútermelődés, aknés bőr, pigment rendellenességek, akár már mélyebb ráncok halványítása izmot bénító toxinok nélkül. Kezelés során a tű méretétől függően, a hámrétegeben, vagy az irharétegben jönnek létre az apró lyukacskák és csatornák, melyek ideiglenesen áttörik a bőr védő rétegét,  így könnyítve a hatóanyagok bejuttatását a bőr mélyebb rétegeibe.  A dermaroller önmagában is hatásos eljárás, hiszen az irharétegben létrejött lyukacskákat, az ott található fibrocyták, vagyis a kötőszövetet termelő sejtek, azonnal elkezdik kollagénnel gyógyítani. Ezért is nevezik ezt az eljárást kollagén indukciós terápiának. Megfelelő hatóanyagok hozzáadásával az eredményt nagy mértékben tudjuk fokozni és gyorsítani.

mezoterapia-ampullak-wellnesskozmetika

MTS MezoPen  illetve tű nélküli (elektroporáció) és tűs mezoterápiás kezeléseknél nagyon fontos a megfelelő minőségű és állagú ampulla kiválasztása. Kizárólag tökéletes sterilitású, megfelelő molekula méretű hatóanyagok juttathatóak a bőr mélyebb rétegeibe. Ezért kerülendő az egyéb kezeléshez ajánlott készítmény, krém használata. Összetételüket tekintve, akár allergiás reakciót és bőrgyulladást is okozhatnak.

Cégünk által forgalmazott ampullák minden szabványnak és elvárásnak megfelelnek az orvosi , illetve a kozmetikai piacon egyaránt. Összetételüket tekintve a hatóanyagokat magas koncentrációban tartalmazzák, viszont nem tartalmaznak semmilyen mesterséges adalékanyagokat, tartósítószereket, színezőket, illatanyagokat vagy bármilyen más olyan anyagot, ami a bőrben káros elváltozást okozna.

Molekula méretük kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy a mikrocsatornákon keresztül , közvetlenül a felhasználás helyére jusson el a hatóanyag.  Stabilitásuknak és sterilitásuknak köszönhetően, akár a hagyományos kozmetikai kezelésekbe is beépíthetőek, mint pl.: ultrahang, iontoforézis, rádiófrekvencia, kavitáció, vákuum terápia, illetve különböző abráziós kezelések utóápolójaként. .

Hatóanyagaink ampullás vagy fiolás kiszerelésben kaphatóak, melyeket a felbontás után el kell használni. Cégünk minden terméke megbízható forrásból származik, közvetlenül a gyártótól . Ennek köszönhetően tudjuk az árakat tartósan alacsonyan tartani.

Armesso

Egyik nagy beszállítónk az Armesso S.A, akik 1998-as alakulásuk óta változatlan tulajdonosi és vezetői felállással és 20 éves fejlesztői , gyógyszeripari, illetve kozmetikai gyakorlattal elégítik ki a vásárlók igényeit. Jelenleg is több, mint 20 országban képviseltetik magukat. Többek között az USA, Mexico, Kolumbia, Peru, Panama, Dominikai Köztársaság, Guatemala és az Európai Unió számos tagországa forgalmazza termékeit.

Toskani

Másik nagy forrásunk, a spanyol székhelyű  Toskani cég, akik szintén több,mint 20 év tapasztalattal segítik a szakemberek eredményes és biztonságos munkáját. Fő profiljuk az orvos-kozmetológiai termékek magas minőségű gyártása.

Dermaheal

Továbbá növekedési faktoros és bio-peptides termékeinket egyenesen a Caragen laboratóriumaiból szállíttattuk hazánkba. Célunk az volt, hogy a legmagasabb igényeket is kiszolgáljuk kozmetikus és orvos felhasználóink körében.

A cég 20 regisztrált saját fejlesztésű növekedési faktorral és 78 különböző bio-peptid molekulával rendelkezik. Több mint 100 klinikai teszt árulkodik róla, hogy a Dermaheal „cosmeceuticals” kategóriájú termékeivel szignifikáns és hosszan tartó változást tudunk elérni egy-egy kozmetikai probléma kezelésében. . A bio-peptidek és növekedési faktorok használatával a Dermaheal termékek az erős (forte) hatású anyagok közé sorolhatók. Gyógyászati termékekkel azonos hatékonyságuk miatt alkalmazásuk pontos diagnózist és nagy körültekintést igényel.

Mesosystem

Mesosystem rövid időn belül vált a világ egyik vezető high-tech forgalmazója a kozmetikai ágazatban. A cég sikere a folyamatos kutató és fejlesztő tevékenységében rejlik. A Mesosystem cég tulajdonosa több nemzetközi márkának, beleértve a MCCM-t, mely márka széleskörű tapasztalattal rendelkezik az orvosi-kozmetikai eszközök és orvosi kozmetikumok területén. Rendkívül innovatív és versenyképes mezoterápiás termékskálája kiváló minőségű ampullákat és koktélokat foglal magába.

Institute BCN

Új generációs non-invazív és invazív technológiákra és ezen eljárásokhoz használatos termékek kifejlesztésére specializálódott spanyol gyártó. Hatóanyagi különlegesen hatékony módon képesek átlépni az epidermiszt illetve a sejtmembránt, felszívódóképességük egyedülállónak mondható. Ampullái teljesen sterilek, ezért tartósítószerek felhasználása feleslegesnek bizonyul, így a bőr irritáló vagy egyéb mellékhatása teljesen kizárható.

Beauty International Group

DERMEDICS ™ márka a Beauty International Group lengyel székhelyű gyártó  professzionális kozmetikai berendezéseit és termékeit értékesíti.  Küldetésük, hogy a különböző non-invazív kozmetikai és orvos-kozmetikai eljárásokhoz olyan hatóanyagokat állítson össze, melyek a bőrt a legtermészetesebb állapotában tartsa.  Kutató csapatának osztályán tapasztalt és kreatív mérnökök, kozmetológusok, bőrgyógyászok, gyógyszerészek és biotechnológiára szakosodott szakemberek dolgoznak együtt azon, hogy nekünk felhasználóknak csúcsminőségű termékeket gyártsanak. 

Termékeinket csak bizonyítvánnyal rendelkező szakemberek vásárolhatják!

Hatóanyagainkkal kapcsolatos bővebb információért kérjük látogasson el a www.tunelkulimezoterapia.hu oldalunkra. mezopen-kezdo

VÁSÁRLÁS

TOP